O nama

MAGIC RECORDS

O Nama

Izdavačka kuća Magic records je osnovana 16. juna 2016. godine sa ciljem da okupi kvalitetne i autentične izvođače.
Takođe, pružamo šansu mladim neafirmisanim i poluafirmisanim izvođačima.
Ostvarili smo i saradnje sa afirmisanim izvođačima kroz neka reizdanja.
Na ovaj način želimo da osvežimo muzičku scenu, donesemo novi zvuk koji je već izgradio put do publike. Magic-ova neumorna strast pokretač je izvanrednih projekata koji su obogatili muzičku scenu Srbije.
Konstantnim ulaganjem u istraživanje tržišta i razvoj ostvarićemo ideju da ostanemo prepoznatljivi i drugačiji. Nije nam cilj da stvaramo hitove, već pesme koje će biti rado pevane i dugo pamćene.

Magic Records - muzička izdavačka kuća

Distribucija i promocija
Magic Records se bavi digitalnom distribucijom i naplatom od svih najvećih digitalnih muzičkih platformi u svetu, zastupanjem izvođača pred autorskim i srodnim organizacijama, marketingom i promocijom fonograma.
Radijska promocija
Magic Records se bavi i promocijom, pre svega na najslušanijim radijskim stanicama. Kao primarnim ciljem, promocijom pop muzike, Magic Records se izdvaja u celom regionu u pogledju izdavaštva.
Izdavaštvo
Magic Records kao jedna od novijih izdavačkih kuća u regionu, a sa namerom da nametne novije trendove u popularnoj muzici i kreira novi zvuk, pre svega u pop muzici, do sada je ostvarila saradnju sa nemalim brojem izvođača iz regiona.